Ikhtiar Kanser Ovari Dengan Reservatrol.

Kanser ovari dikenali sebagai penyakit yang membunuh secara senyap. Sama seperti kebanyakan kanser lain, ia tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda dalam tempoh masa yang lama. Apabila ia berlaku, tanda-tanda yang tidak spesifik dan boleh menunjukkan kepada beberapa keadaan yang berbeza – kedua-duanya serius dan berbahaya

Alhamdulillah , ternyata Vivix Shaklee sangat membantu pesakit kanser dan mengelakkan sel kanser membiak dengan lebih teruk kerana Vivix Shaklee mengandungi kuasa 10 kali resveratrol yang menentang sel kanser,
Kebolehan resveratrol yang terkenal termasuk kemampuan menghilangkan radikal bebas, mengaktifkan atau nyahaktif enzim penting / gen / hormon dan kimia tubuh. Kajian menunjukkan resveratrol memberi kesan yang ketara kepada kanser yang berkaitan gen.
Antara kesan lain, resveratrol mengaktifkan gen penumpas tumor dan gen yang menyahtoksikbahan kimia. Ia juga menahan gen yang membolehkan sel kanser berhubung antara satu sama lain.

Resveratrol dan poliphenol berkaitannya turut

  • melindungi DNA sel
  • menghalang kimia dan radiasi yang menyebabkan kanser
  • melawan radikal bebas dan imflamasi.
Saya berpegang kepada prinsip bahawa mesti ada ubat atau penawar kepada semua jenis penyakit kecuali mati . jika kita berusaha dengan kuat, maka Allah akan tunjukkan jalan yang kita tidak sangka dan memberi peluang kepada kita untuk keluar dari masalah yang dihadapi.
Mereka dah sembuh dengan asbab minum Vivix Tonik Ajaib. Semuanya atas izin Allah. Kita hanya ikhtiar sedaya mungkin. Alangkah gembiranya kita bila dapat melihat orang yang tersayang tersenyum gembira bila sakitnya hilang bagai dicabut dan dibuang.

Kredit: Suri Hati.

Testimoni Pengguna Vivix

 

BAGAIMANA NAK MENDAPATKAN PRODUK SHAKLEE?

Cara 1 – Belian sendiri di website Shaklee. Anda boleh terus klik BELI SECARA ONLINE dan membeli terus dengan Shaklee. Pilihan pembayaran sama ada kad kredit/kad debit. Penghantaran menggunakan GDex akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Belian terus di Tips Ibu untuk mendapatkan konsultasi supplemen yang tepat dan bersesuaian dengan keperluan anda, tips dan cara pengambilan yang betul. Pilihan pembayaran adalah melalui pemindahan wang (bank transfer)

Cara 3 – Belian sendiri/walk in di cawangan Shaklee yang berdekatan menggunakan ID saya; 886980. Pilihan pembayaran di kaunter ialah cash atau kad kredit/kad debit. Sila hubungi Tips Ibu saya untuk mengetahui lokasi cawangan Shaklee yang berdekatan dengan tempat anda dan langkah-langkah pembelian.

Saya merupakan pengedar Shaklee bagi kawasan SEPANG, NILAI dan berdekatan.

Pengeposan seluruh Malaysia.

Sila Follow & Like:

Facebook Page – Tips Ibu

Join Telegram – Tips Ibu

1
Assalammualaikum & Selamat Sejahtera
Boleh saya bantu?
Powered by