Tips Bertenaga dan Sihat Sepanjang Kehamilan.

Ibu hamil yang lemah, tak bertenaga sepanjang mengandung. Risau baby dalam perut x dapat membesar dengan sempurna, xcukup makan sebab tekak asyik loya je. Makan je keluar..makan je keluar.

Okay..okay jangan susah hati. Ibu ada solusi untuk ibu2.

Ni..haaa Set Hamil Shaklee

Pilihan bakal2 ibu yg BIJAK!!!

Tau x sebab apa bijak? Sebabnya set kehamilan Shaklee ni bukan setakat ambil time mengandung je tapi dalam pantang atau menyusu pun boleh ambil juga. Jimat sangat!!

Set 3 in 1 : utk ibu hamil, ibu berpantang & menyusu…sekaligus.

Pengalaman mengamalkan Set Hamil Shaklee ketika mengandung anak ketiga.

Pregnant kali ketiga ni xde manja2 mcm sblm ni.

Walaupun pregnant, xde masalah pun nak jalankan tugas sbg surirumah mcm biasa dlm masa sama handle anak2.

Seawal 5am dah bgn..nak bangun tido pun senang

Kul 6am dh start sediakan bfast/bekal utk suami & anak2. Anak2 ni kdg2 bgn 6.30am nak sarapan terus.

Siapkan anak2 gi sekolah. Mengemas, masak amik diorg kat sekolah and the list goes on.

Di saaat sarat mengandung (9M+) pun masih mampu jalan kaki hantar anak sulung ke sekolah jalan kaki…😊

Mana dpt tenaga handle semua house chores ni?

  • Dgn set hamil Shaklee, walaupun mengandung masih bertenaga dan dlm masa sama lebih sihat drpd sblm ni.
  • Gojes pun tentulah. Memang xde alaham pada kulit. Ada sesetengah ibu..bila mengandung tiba2 berubah wajah. Kulit jadi kusam, muka naik jerawat. Alhamdulillah ibu xde jd mcm tu.
  • Dulu time mengandung Danish & Dania kaki kerap cramp sampai kena minta tolong husband picitkan tengah2 malam. Tengah syok tidur tetiba di serang cramp. Sakit oi. Bila ambil set hamil Shaklee, Alhamdulillah xde lagi cramp, sakit belakang & sakit pinggang (xde can nak bermanja2..huhu). Takde langsung.
  • Masalah sembelit pun xde.
  • Kurang craving @ takde mengidam teruk2. Ibu2 mengandung yg mengidam teruk2 atau yang pelik2 tu tandanya x cukup nutrisi.
  • Berat badan naik secara terkawal. Tiada masalah berat badan naik mendadak. Pernah dulu kena marah dgn nurse sebab berat naik banyak sangat.
  • Result check up pun cantik. Benda yg plg ibu2 hamil fobia bila HB rendah & GDM (kencing manis ketika hamil). Tapi HB ibu maintain 11++ & tiada GDM dan darah tinggi sedangkan abah ada diabetes dan darah tinggi.

Ini pengalaman pertama ibu amik Set Hamil Shaklee, memang berbeza sangat dgn pengalaman mengandung sebelum ni even ambil ubat kk dan private klinik. Ternyata ibu rasa BEST sangat2. Terus jadi set favourite ibu. Kalau ada rezeki mengandung lagi, memang akan tetap ambil Set Hamil Shaklee. RECOMMENDED..5⭐ 👍

Pengalaman Ibu-ibu hamil dengan Set Hamil Shaklee

BAGAIMANA NAK MENDAPATKAN PRODUK SHAKLEE?

Cara 1 – Belian sendiri di website Shaklee. Anda boleh terus klik BELI SECARA ONLINE dan membeli terus dengan Shaklee. Pilihan pembayaran sama ada kad kredit/kad debit. Penghantaran menggunakan GDex akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Belian terus di Tips Ibu untuk mendapatkan konsultasi supplemen yang tepat dan bersesuaian dengan keperluan anda, tips dan cara pengambilan yang betul. Pilihan pembayaran adalah melalui pemindahan wang (bank transfer)

Cara 3 – Belian sendiri/walk in di cawangan Shaklee yang berdekatan menggunakan ID saya; 886980. Pilihan pembayaran di kaunter ialah cash atau kad kredit/kad debit. Sila hubungi Tips Ibu saya untuk mengetahui lokasi cawangan Shaklee yang berdekatan dengan tempat anda dan langkah-langkah pembelian.

Saya merupakan pengedar Shaklee bagi kawasan SEPANG, NILAI dan berdekatan.

Pengeposan seluruh Malaysia.

Sila Follow & Like:

Facebook Page – Tips Ibu

Join Telegram – Tips Ibu

1
Assalammualaikum & Selamat Sejahtera
Boleh saya bantu?
Powered by