Pakej Terbaik Untuk Ibu Hamil Sehingga Berpantang.

Bakal2 ibu ni ada offer TERBAIK utk uolls. Tapi offer ni untuk masa terhad sahaja tau.Suka x kalau bagitau ada 1 set kesihatan Shaklee (Daily Essential Set) untuk ibu2 yang sangat bagus diamalkan dari waktu mengandung sampai ke berpantang?

Set 2 in 1 utk ibu hamil 🤰🏻& ibu berpantang🍼

Kelebihan sebagai Set Hamil ( Vita-lea, B-Complex, SR Vita-C, OmegaGuard, ESP )

  • Membekalkan asid folik @ vitamin B9 pada bayi. Kekurangan asid folik akan menyebabkan kecacatan neural pada bayi. Bukan setakat asid folik je tapi kesemua jenis vitamin B yang semamangnya baik utk ibu hamil.
  • Memberikan tenaga. Ibu hamil biasanya akan mengalami morning sickness, iaitu loya2 dan kerap muntah. Makan je..muntah..makan je muntah..last2 badan lemah. Xpe minum je ESP, badan akan jadi bertenaga.
  • Bacaan HB yg cantik, mengurangkan risiko low HB dan anemia iaitu masalah umum ibu2 hamil. Kalau takut kena marah dgn nurse sbb HB Low amikla Vita-Lea
  • Mengurangkan alahan pd ibu2 hamil. Ada ibu hamil tiba2 kena alahan kulit, wajah naik jerawat atau ruam. Vitamin C akan mengurangkan alahan malah meningkatkan sistem imun.
  • DHA dan EPA dalam OmegaGuard membantu perkembangan otak dan tumbesaran bayi. Mencegah kelahiran pra-matang.

Kelebihan sebagai Set Berpantang ( Set Hamil + Vivix )

Set berpantang ni lain dari mana2 set berpantang. Set berpantang yg sesuai utk apa2 jua keadaan mommy dan baby.

  • Luka bersalin cepat sembuh – Xkisah klw ibu2 bsalin normal ke czer ke. Set ni membantu luka bersalin cepat sembuh. Rata2 yg ambil set ni bgtau luka bsalin czer cepat kering dan sembuh. Klw utk bsalin czer yg memerlukan penjagaan rumit pun dah BAGUS apatah lg klw yg bersalin normal kan? Lepas bersalin boleh ambil terus set ni.
  • Baby ada jaundice – ini bukan herba sayang…set ni vitamin so xperlu pantang pun klw baby jaundice. Ibu berpantang makan sayur/buah sbb nak vitamin kan? Samalah konsepnya. Tapi klw baby jaundice, halia dan lada hitam pun nurse x bagi makan tau.
  • Membekalkan nutrien yg cukup pada ibu berpantang agar proses penyembuhan badan ibu bersalin lebih cepat. Penting tau! Ada ibu2 berpantang yg xcukup nutrien sbb ibu berpantang kena catu makan dan minum air.
  • Ibu berpantang sihat, cergas dan berseri. Bila cukup nutrien, ibu2 akan jadi lebih bertenaga. Proses berpantang pun xrasa rumit, leceh dan memenatkan.
  • Bila pengaliran darah lancar, automatik wajah jadi berseri tau. Orang tua2 pandai bab ni, kalau muka pucat tu tandanya badan si ibu x pulih sepenuhnya. Diorang tahu, kita yang berpantang ni xperasan. Ada ibu yang pantang dgn set ni..orang ingat dia anak anak dara sedangkan baru lepas berpantang anak ketiga..😀 Jeles x?
  • Emosi ibu berpantang lebih terkawal dgn B-Complex. Hati-hati kalau emosi ibu berpantang terganggu. Kalau melarat boleh jadi meroyan. Bila meroyan ibu2 ni dah hilang pertimbangan sampai ada kes ibu2 ni sanggup mencederakan bayi mereka sendiri.
  • Tiada masalah sembelit. Ini benda paling NGERI sekali yg dialami oleh ibu2 berpantang.
  • Membantu penyusuan susu ibu – set ni bukan sahaja membantu memeriahkan susu ibu tapi dalam masa sama kualiti susu ibu lebih tinggi dengan nutrien kerana set berpantang Shaklee melengkapkan nutrien harian si ibu.
  • Ibu lebih cepat turun berat badan. Omegaguard bertindak membakar lemak manakala ESP dan Vivix membantu ibu2 kurus dgn lebih selamat tanpa menganggu penghasilan susu badan.

Testimoni Pengguna Set Hamil & Berpantang Shaklee

 

Amacam? Menarik sangat baca feedback ibu2 yg ambil set hamil dan berpantang Shaklee ni.Macam saya cakap set 2 in 1 ni sekarang tgh offer. Harga sebenar 1 set rm1022.50 tapi sekarang ni harga yang ditawarkan adalah harga ahli + less 10%…maka harga 1 set ni sekarang RM736.20 je.

Apa lagi yang dapat?

  • Free membership (worth rm65)
  • Free paperbag
  • Free postage
  • Cashback
  • Jimat sehingga 20% untuk pembelian seterusnya
  • Dapat mengikuti aktiviti atau kelas nutrisi yang dianjurkan oleh HQ Shaklee.

Kalau nak Daily Essential Set ni cepat2 pm ibu tau.Set ni tak semestinya untuk ibu mengandung dgn ibu berpantang je. 1 keluarga pun boleh amalkan dari suami isteri, mak ayah dan anak2. Nak tahu lebih details boleh tanya ibu ye.

BAGAIMANA NAK MENDAPATKAN PRODUK SHAKLEE?

Cara 1 – Belian sendiri di website Shaklee. Anda boleh terus klik BELI SECARA ONLINE dan membeli terus dengan Shaklee. Pilihan pembayaran sama ada kad kredit/kad debit. Penghantaran menggunakan GDex akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Belian terus di Tips Ibu untuk mendapatkan konsultasi supplemen yang tepat dan bersesuaian dengan keperluan anda, tips dan cara pengambilan yang betul. Pilihan pembayaran adalah melalui pemindahan wang (bank transfer)

Cara 3 – Belian sendiri/walk in di cawangan Shaklee yang berdekatan menggunakan ID saya; 886980. Pilihan pembayaran di kaunter ialah cash atau kad kredit/kad debit. Sila hubungi Tips Ibu saya untuk mengetahui lokasi cawangan Shaklee yang berdekatan dengan tempat anda dan langkah-langkah pembelian.

Saya merupakan pengedar Shaklee bagi kawasan SEPANG, NILAI dan berdekatan.

Pengeposan seluruh Malaysia.

Sila Follow & Like:

Facebook Page – Tips Ibu

Join Telegram – Tips Ibu

1
Assalammualaikum & Selamat Sejahtera
Boleh saya bantu?
Powered by