Makan Anggur Boleh Kurus?

Dengar macam menarik kan? Tapi anggur yang dimaksudkan ni bukan anggur yang biasa-biasa kita nampak kat pasar malam..kat supermarket tu. Anggur ni anggur SPECIAL iaitu Anggur Muscadine. Saiz dia lebih besar dari anggur biasa, sebiji anggur Muscadine ni sama besar dengan saiz bola pingpong. Tapi yang penting sekali khasiat dalam anggur Muscadine ni iaitu Reservatrol.

Haaa.. Apa tu RESVERATROL?

Resveratrol adalah bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan yang mempertahankan tumbuhan kepada penyakit

Selalunya RESVERATROL ni banyak terdapat dalam buah anggur dan anggur yang paling terbaik adalah anggur Muscadine yang termahal didunia.

 

Reservatrol merupakan salah sumber yang tinggi dengan antioksidan. Antioksidan diperlukan untuk melindungi sel daripada radikal bebas yang menyebabkan kerosakan dan kemusnahan sel.

Selain itu Reservatrol juga diakui membantu dalam proses penurunan berat badan. Senang citer nak kurus amalkan supplemen berasaskan reservatrol.

Bagaimana Reservatrol dalam Vivix membantu anda untuk kurus dan turunkan berat badan?

  • RESVERATROL beri kebaikan dgn meningktkan kebolehan badan kita mengenal pasti “lemak” melalui hormon insulin
  • HORMON INSULIN dalam badan mampu mengenal pasti “sensitivity” LEMAK dalam badan sama ada lemak tu perlu disimpan sebagai ” lemak kekal” dalam badan atau di jadikan “bahan bakar” untuk tenaga.
  • RESVERATROL mampu “block” aka menghalang sel2 lemak pra-matang dari wujud dan sel lemak- lemak yang sedia ada dari berkembang.
  • RESVERATROL juga mampu memperbahui sel2 dan aktifkan sel2 dlm badan, bila sel2 aktif akan menguatkan organ2 dalaman badan dan organ mampu bekerja secara effisyen dengan pengaliran oksigen yang mencukupi di dlm saluran darah.
  • RESVERATROL membantu pengurangan pengumpulan dan penghalang sintesis lemak dan seterusnya meningkatkan pengoksidan asid lemak kerana RESVERATROL membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan iaitu pembakaran lemak.
  • RESVERATROL membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan sekaligus dapat mengurangkan keghairahan anda melihat makanan yang lazat depan mata.

Mana nk dapat anggur mascudine ni? Haa xpyh pening kepala pikir nak beli mana sebab salah satu isi kandungan bahan semulajadi dalam VIVIX adalah ANGGUR MASCUDINE yang kaya dengan RESVERATEROL πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Jadi bagi sesiapa yang nk kurus dengan cepat, selamat selain dapat manfaat kesihatan lain dan juga awet muda.

Sangat2 digalakkan amalkan setiap hari VIVIX

Bukti Reservatrol membantu dalam penurunan berat badan.

Bulan April ni Vivix ada offer HEBAT.

Harga 1 botol Vivix RM475.

Tapi pembelian 2 botol hanya RM684.

Automatik menjadi ahli Shaklee dgn secara percuma (Jimat RM65) dan mendapat pulangan tunai.

Dapatkan Vivix dgn harga JIMAT dgn pembelian Welcome set Vivix πŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60135202707/vivix

BAGAIMANA NAK MENDAPATKAN PRODUK SHAKLEE?

Cara 1 – Belian sendiri di website Shaklee. Anda boleh terus klik BELI SECARA ONLINE dan membeli terus dengan Shaklee. Pilihan pembayaran sama ada kad kredit/kad debit. Penghantaran menggunakan GDex akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Belian terus di Tips Ibu untuk mendapatkan konsultasi supplemen yang tepat dan bersesuaian dengan keperluan anda, tips dan cara pengambilan yang betul. Pilihan pembayaran adalah melalui pemindahan wang (bank transfer)

Cara 3 – Belian sendiri/walk in di cawangan Shaklee yang berdekatan menggunakan ID saya; 886980. Pilihan pembayaran di kaunter ialah cash atau kad kredit/kad debit. Sila hubungi Tips Ibu saya untuk mengetahui lokasi cawangan Shaklee yang berdekatan dengan tempat anda dan langkah-langkah pembelian.

Saya merupakan pengedar Shaklee bagi kawasan SEPANG, NILAI dan berdekatan.

Pengeposan seluruh Malaysia.

Sila Follow & Like:

Facebook Page – Tips Ibu

Join Telegram – Tips Ibu

1
Assalammualaikum & Selamat Sejahtera
Boleh saya bantu?
Powered by