Lelaki Tidak Subur Punca Isteri Curang

Kenapa ayahanda tak tinggal 3 beradik ni setiap hari 2 kali?

Pernah ke kita terbaca dlm surat khabar yg 70% lelaki Lembah Kelang hadapi LTB?(Lemah Tenaga Batin).

Faktor makanan yg tak seimbang dgn tiada masa atau malas nk bersenam diparahkn lg dgn tekanan (stress) nak ke pejabat (jalan jem) dan di pejabat (balik lewat) antara faktor penyumbang kpd masalah negara spt di atas. Tekanan juga berpunca dari masalah kewangan dan rumahtangga.

Inilah yg di katakn penyakit gaya hidup moden..it is an acquired disease full stop!!

Penyakit atau masalah kesihatan lelaki yg biasa adalah:

  • Letih dan kurang tenaga zahir dan lemah tenaga batin(ED).
  • Penyakit 3 serangkai terutama risiko serangan jantung di awal usia.
  • Masalah kesihatan Prostat menyerang bila melangkaui 40an
  • Kanser usus juga bila umur 50an ke atas

Jika anda sygkn org lelaki di sekeliling anda pasti mereka mengamalkan vitamin berikut:

  1. OmegaGuard – Omega 3 baik utk saluran darah yg sihat dan mcegah inflamasi. Baik utk cegah gout dan darah tinggi juga improve blood circulation. Juga baik utk sakit sendi dan lutut.
  2. Zinc – mineral utk lelaki sejati. Kebanyakan zinc terletak di prostat lelaki. Ia akan mencergaskan hormon dan enzyme menjadikan lelaki lebih sensitif terhadap pasangan. Ia menjadikn sperma lebih baik dari sudut kuantiti dan kualiti.
  3. CoQ-Trol – ada vitamin CoQ10 makanan enjin sel kita. Jantung dan organ penting menjadi lebih efisien dan produktif mengeluarkan tenaga terutama yang selalu komplain lesu dan kurang upaya.

Ayahanda amalkan semua vitamin shaklee di smping yg 3 ni. Dose ayahanda Omega 5 bj 2x sehari, zinc 2-3bj 2x dan CoQ-Trol 2bj.

Jika anda sygkn ayah, abg atau suami anda berikan vitamin ni sebagai hadiah pada mereka.

Pastikn mereka telan utk seminggu wpun terpaksa kena suap lps tu mereka akan minta sendiri sbb power mereka dah lain macam (mcm turbo..😏)

Tak percaya cuba le ya.

Feel free to share❤

Sumber: Roslan Ghazali

BAGAIMANA NAK MENDAPATKAN PRODUK SHAKLEE?

Cara 1 – Belian sendiri di website Shaklee. Anda boleh terus klik BELI SECARA ONLINE dan membeli terus dengan Shaklee. Pilihan pembayaran sama ada kad kredit/kad debit. Penghantaran menggunakan GDex akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Belian terus di Tips Ibu untuk mendapatkan konsultasi supplemen yang tepat dan bersesuaian dengan keperluan anda, tips dan cara pengambilan yang betul. Pilihan pembayaran adalah melalui pemindahan wang (bank transfer)

Cara 3 – Belian sendiri/walk in di cawangan Shaklee yang berdekatan menggunakan ID saya; 886980. Pilihan pembayaran di kaunter ialah cash atau kad kredit/kad debit. Sila hubungi Tips Ibu saya untuk mengetahui lokasi cawangan Shaklee yang berdekatan dengan tempat anda dan langkah-langkah pembelian.

Saya merupakan pengedar Shaklee bagi kawasan SEPANG, NILAI dan berdekatan.

Pengeposan seluruh Malaysia.

Sila Follow & Like:

Facebook Page – Tips Ibu

Join Telegram – Tips Ibu

1
Assalammualaikum & Selamat Sejahtera
Boleh saya bantu?
Powered by