Kenapa Vivix ni ISTIMEWA Sangat?

Vivix merupakan satu-satunya supplemen Shaklee yang dipatenkan. Tiada orang atau syarikat lain yang boleh tiru penghasilan dan komposisi Vivix.Ini yang patenkan oleh Shaklee:

1. Proses Cold Filling Extraction.

Ada banyak jenis proses utk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh2an. Cold extraction maknanya buah-buah yg digunakan dlm vivix di-press utk mengeluarkan patinya dgn suhu rendah. Ada proses yg guna air panas/suhu panas, proses seperti ni boleh menurunkan kualiti produk tu walaupun hasilnya mgkn lebih banyak.

2. Gabungan Polifenol

Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol sahaja tp gabungan 15 polifenol. Formula yg lagi ummph!!! berbanding produk reservatrol lain..

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil.

Kalau kita letak Vivix atas meja, Vivix tak meruap. Kalo letak dlm freezer, Vivix tak beku. Dan tindakan tu bukan dgn bantuan bahan2 kimia.

4. Tanpa gula tambahan.

Kandungan dalam Vivix adalah 100% tumbuhan botani. Rasa masam masam manis Vivix adalah dari 4 bahan utama Vivix iaitu anggur Musacadine, Lobak Ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry.Sebab tu harga Vivix agak mahal sikit kerana bahan2, formulasi dan proses untuk penghasilan Vivix sangat eksklusif.Manfaat Vivix dalam meningkatkan taraf kesihatan kecantikan serta awet muda menjadikan Vivix supplemen paling no 1 antara 10 TOP supplemen Shaklee. Harga tolak tepi.Good News!
Welcome Set Vivix ada diskaun 10%.
JIMAT banyak.Waktu TERBAIK utk rasa sendiri Vivix atau hadiahkan pada mereka yg memerlukan.
Nak tahu details 👉🏻 www.wasap.my/60135202707/Vivix

Pelbagai Testimoni Vivix

Jom jana pendapatan sebagai agen Vivix.Jadikan bisnes Shaklee secara part time atau full time. www.wasap.my/60135202707/Vivix

1
Assalammualaikum & Selamat Sejahtera
Boleh saya bantu?
Powered by